Of het nu gaat om inspiratie voor uw tuin, een groenere buitenplaats bij het kantoor, de herinrichting van het schoolplein of een buitenruimte bij een kinderdagverblijf, Studio Hof maakt graag kennis met u. Uitgaand van uw wensen en de mogelijkheden van het terrein, werkt Studio Hof naar een integraal ontwerp toe waarin de buitenruimte tot bloei kan komen.

Er zijn verschillende mogelijkheden om het ontwerpproces door te lopen. Zo kunt u al best tevreden zijn met uw tuin, maar soms wat twijfels of vragen hebben. In die gevallen kan ik een deskundige blik op uw tuin werpen en u adviseren.  Als zo’n tuinconsult niet voldoende is, en u wilt echt een ontwerp, dan zijn er diverse stadia in dat proces:

Op basis van een oriënterend gesprek doe ik u een prijsvoorstel. Na akkoord met deze offerte, meet ik de tuin precies op, bekijk ik de ligging en maak ik een inventarisatie van de bestaande situatie. Aan de hand van die gegevens maak ik een schetsontwerp met een toelichting en sfeerbeelden. Dit concept wordt besproken en eventueel aangepast, waarna ik het verder uitwerk met materiaalkeuzes, een matenplan en beplantingsplan. Ook worden eventueel technische tekeningen gemaakt.

Graag begeleidt Studio Hof de uitvoering om te waarborgen dat wat is bedacht ook werkelijkheid wordt. Studio Hof werkt samen met verschillende vakmensen, maar kan ook het ontwerp door anderen laten doorrekenen en u terzijde staan bij de beoordeling van deze offertes. Tijdens de uitvoering houdt Studio Hof nauw contact met u en de uitvoerders. Na afloop is er een opleveringsgesprek. Ook als u zelf het ontwerp uitvoert, is Studio Hof graag betrokken. In het jaar na aanleg kom ik langs om te kijken of het plan zich naar wens ontwikkelt en om vragen te beantwoorden.

Nieuwsgierig naar wat Studio Hof voor u kan betekenen? Neem dan contact op voor een vrijblijvend gesprek